Kinderfeestje

Wil je een creatief en uitermate origineel kinderfeestje geven?

Dan bent je bij mij aan het juiste adres! Ik geef tijdens een kinderfeestje een Encaustic Art – kinderworkshop. Encaustic Art is schilderen met gekleurde bijenwas door middel van een klein schilderijzer.

Kinderen schilderen nog vanuit hun gevoel en het schilderen van eigen gemaakte creaties geeft kinderen zelfvertrouwen en een positief gevoel! Een workshop duurt ongeveer 1,5 uur inclusief pauze.

Na een korte uitleg over het gebruik van het schilderijzer en het schoonmaken ervan gaan de kinderen de technieken oefenen. Daarna maken ze 2 schilderijtjes waarbij na afloop de mogelijkheid wordt geboden om deze in een lijstje te zetten of in een passe-partout kaart.

Er zijn twee opties waar deze workshop gehouden kan worden:
ik kan bij je thuis komen of je kan naar een door mij gekozen locatie in Huizen komen.
Binnen een straal van 10 km reken ik geen reiskosten!

Wanneer ik bij je thuis kom heb ik een grote tafel (of twee kleinere) nodig zonder stoelen en genoeg ruimte voor de kinderen om zich te kunnen bewegen. Ik zorg voor kleden en papier voor de tafels. Het enige wat je hoeft te doen is zorgen voor wat drinken en lekkers voor de kinderen tijdens het pauzemoment. Wanneer je bij een door mij gekozen locatie in Huizen komt hoef je verder nergens voor te zorgen. De kosten liggen dan wel 10 euro hoger. Ik werk per workshop met 5 kinderen. Een groter aantal kinderen en eventuele andere wensen zijn bespreekbaar.

Kosten per workshop van 5 kinderen: 50,00 euro inclusief materiaal,
exclusief lijstje en/of passe-partout.

Extra’tje!

De jarige krijgt van mij een “geboorte” steen in een Encaustic Art cadeauverpakking

Encaustic Art voor kinderen wordt gegeven vanaf 8 jaar. Dit in verband met het werken met een warm schilderijzer en warme bijenwas.